Nu ska det vara lite enklare att boka

Det gamla systemet med en gemensam kalender för både hela hallen och öppen träning kändes inte bra och vi fick många frågor om tex varför det stod "Bara en plats kvar" när hela hallen skulle bokas. Efter att ha pratat lite med de som levererar bokningssystemet till oss, TimeCenter, så kom vi fram till att det blir nog enklare att helt enkelt ha separata kalendrar i stället.

Sagt och gjort. Från och med i morgon (lördagen den 22:e) använder vi två separata kalendrar, en för öppna träningar som bokas en timme i taget och en för att boka hela hallen där man numera även kan välja mellan att boka 1, 2, 3 eller 4 timmar på en gång. Alla redan bokade tider ska även ha blivit flyttade till rätt kalender med.

Tveka inte att maila oss om ni har frågor eller får problem pga förändringen.

Uppdatering: Det blev lite konstigt när kalendrarna ändrades så ändringarna gäller redan från och med nu.