Inomhushallen

Träningshallen är på ca 300 m² (22*13,5 m). Den är uppvärmd (ca. 15 grader) och golvet är belagt med agilitymatta (Matting) som underlag, vilket ger lagom svikt och bra grepp för både förare och hundar.

I hallen finns agilityhinder (balans, gunga, tunnlar (2 st 6-meters, 1 st 3-meters), säcken, långhopp, slalom (vanligt och alléslalom), däck (delbart) samt 9 hopphinder - fler hopphinder finns ute och kan hämtas in vid behov), rallylydnadsskyltar alla klasser (svenska och danska) samt material för lydnadsträning. Det finns en spegel på ena väggen.

Det finns även balanskuddar samt cavalettibommar om man vill träna kroppskontroll/balans/styrka.

Kaffekokare och kaffefilter finns, men man får ta med eget kaffe. Det finns dock snabbkaffe och tepåsar samt en vattenkokare. Det finns en mikrougn samt ett kylskåp om man tex har med sig lunch vid heldagskurser/träning. Ett litet sortiment av läsk, mineralvatten, godis och kakor finns att köpa. Kaffe och te bjuder vi på.

Man kan koppla in sin mobil till högtalarna (via Bluetooth) för de som vill träna freestyle eller HTM. För att slippa köra slut på batteriet kan man ladda telefonen i "laddstationen" där det finns en sladd för Androidtelefoner (grå) samt för gamla (vit) och nya (rosa) iPhones. Laddstationen finns till vänster om städskåpet, ovanför hyllorna där lydnadsprylarna förvaras, rakt fram sett från ingången.

Det finns gott om parkeringsplatser på gården, enklast är att parkera precis utanför hallen (skyltat). Vi är tacksamma om ni inte parkerar utanför den fyrlängade gården (privatbostad).
Toaletter finns i Annexet (vit byggnad på vänster sida när man kör in mot gården), här finns också möjlighet att ha fika/teori.

Sommartid är hallen sval och skön vilket gör att under riktigt varma sommardagar kan man träna inomhus i behagligt klimat.

4 thoughts on “Inomhushallen

  1. martin

   Hej, mellan 150-250 kronor timmen beroende på vilken tid. Se sidan “Bokning och priser”:

   http://olserodshundcenter.se/?page_id=13

   Det är kanske lite otydligt att ha det som en undermeny till hallen. Vi kanske får göra om sidlayouten så det blir lättare att hitta informationen…

   MVH

   /Martin

  1. martin

   Det är inga problem alls. Vill man boka enskilda timmar gör man det lämpligtvis via webinterfacet (kan göras upp till två veckor i förväg) men vill man boka en återkommande tid, hel dag eller behöver vara ute mer i god tid för att det handlar om kurser och liknande så är det bara att ta kontakt med oss direkt.

   Bara skicka ett mail till bokning@olserodshundcenter.se och säg vilken tid (eller vilka tider) du vill ha så ordnar vi det.

Comments are closed.