Kurser & Läger

Kurser

Vi har lite olika instruktörer som från och till håller kurser hos oss, just när det Christina Unné - certifierad noseworkinstruktör och doftprovsdomare samt även agilityinstruktör - som har kurser i Nosework.

Läs mer om Nosework här: Information om Nosework

Höstens kursprogram hittar du här: NoseWork Östra Skåne, kurser hösten 2017

Ida Pettersson - AgilidA - som har agilityträning, läs mer på hennes hemsida: www.agilida.se

Läger

Intresserad av att arrangera träningsläger, rasklubb- eller kennelträffar, utställningar eller annat här på Olseröds hundcenter? Här har ni förutom träningshallen även tillgång till vår stora utomhusträningsplan som är på 13 000 m², (ca 100x130 meter) och det finns möjlighet till övernattning i vårt annex (självhushållning).

Uppställningsplats för husvagnar/husbilar kommer så småningom att anläggas, vi kan redan idag ta emot några husvagnar/husbilar på provisoriska uppställningsplatser där man har tillgång till el.

Är du instruktör och vill hålla kurs i hallen, är du privatperson och vill hyra in en instruktör för t.ex. en helgkurs, vill lägga ett läger eller annan verksamhet hos oss, kontakta oss på info@olserodshundcenter.se.

Tipsa oss gärna om vad just du är intresserad av i form av kurser/läger: info@olserodshundcenter.se

2 thoughts on “Kurser & Läger

  1. admin

   Hej,

   Vi ska se till att lägga ut en karta här på hemsidan över de ställen vi känner till där man kan bo med hund. Vi håller dessutom på att försöka färdigställa enkelt boende här på plats, men det ligger tyvärr en bit fram i tiden fortfarande.

   MVH

   /Martin

Comments are closed.