Kurser

Jag, Åsa Alfred, håller kurser och privata träningar för enskilda personer eller grupper i rallylydnad och jag kommer även starta upp valp- och allmänlydnadskurser under 2019. Du kan läsa mer om mig här: instruktör Åsa Alfred.

Vi har även en extern instruktör, Christina Unné, NoseWork Östra Skåne - certifierad noseworkinstruktör och doftprovsdomare samt även agilityinstruktör - som ibland håller kurser i nosework hos oss, du hittar mer info på hennes hemsida: www.noseworkostraskane.se .

Aktuella kurser hittar du här!

 

Läger

Intresserad av att arrangera träningsläger, rasklubb- eller kennelträffar, utställningar eller annat här på Olseröds hundcenter? Här har ni förutom träningshallen även tillgång till vår stora utomhusträningsplan som är på 13 000 m², (ca 100x130 meter) och det finns möjlighet till övernattning i vårt annex (självhushållning).

Uppställningsplats för husvagnar/husbilar kommer så småningom att anläggas, vi kan redan idag ta emot några husvagnar/husbilar på provisoriska uppställningsplatser där man har tillgång till el.

Vill ni prova på tex rallylydnad, lydnad, uppletande, enkla spårövningar etc så går det bra att hyra in mig, Åsa, som instruktör.

2 thoughts on “Kurser

  1. admin

   Hej,

   Vi ska se till att lägga ut en karta här på hemsidan över de ställen vi känner till där man kan bo med hund. Vi håller dessutom på att försöka färdigställa enkelt boende här på plats, men det ligger tyvärr en bit fram i tiden fortfarande.

   MVH

   /Martin

Comments are closed.