Trivselregler

Bokad tid innebär automatiskt att du accepterar att följa våra trivselregler som är till för att ge alla besökare den bästa möjliga träningsupplevelsen.

Om du bokar för fler än dig själv ansvarar du även för att övriga som deltar på den tiden följer trivselreglerna.

Med hänsyn till andra besökare, oss som bor på gården samt våra hundar och katter är vi tacksamma om du håller din hund kopplad utanför hallen.

Behöver du rasta och värma upp din hund går det bra att promenera längs infartsvägen och vidare ut på ”stora” grusvägen, den är inte speciellt hårt trafikerad. Svänger du höger i korsningen (om du går från gården) så är det ca. 1.5 km grusväg innan man kommer till större vägar. Det man får tänka på är att det är mörkt på kvällarna då anläggningen ligger på landet och endast ett fåtal gatubelysningar finns. Det finns ficklampor att låna, dessa ligger i en korg innanför dörren i hallen.

För allas trevnad - plocka upp efter din hund när du rastar den, det är visserligen på landet men det blir fort väldigt mycket hundbajs om många går och rastar sina hundar. Soptunna för att kasta bajspåsar och annat skräp finns på gaveln av byggnaden mellan vandrarhemmet och träningshallen.

All träning i hallen sker på egen risk och samtidigt gäller naturligtvis strikt hundägaransvar.

OBS! För att mattan ska hålla är det endast inneskor (ej typ fotbollsskor!) eller i strumplästen som gäller vid träning. Man kan heller inte släpa tunga hinder då detta kommer att skada mattan.

För att hålla så rent som möjligt samt för att mattan ska hållas i gott skick, vänligen torka av hundens tassar på handdukarna som finns innanför dörren. Mattan mår bäst av korta klor, långa klor kan skada den plus att det förstås är en risk att hunden skadar sig, så håll klorna välklippta.

Rökning är inte tillåtet i hallen.

Endast friska och vaccinerade hundar får vistas i hallen. Löptikar är välkomna om de har tikskydd.

Ni som har hanar som kan tänkas markera inomhus, håll koll på dem eller använd kisskydd. Olyckor kan naturligtvis hända. Om hunden skulle göra ifrån sig inne så finns städutrustning så att du lätt kan städa upp efter din hund.

Om någon utrustning är trasig, meddela oss omgående så vi kan åtgärda det.