Vandrarhem

Välkommen till vårt lilla vandrarhem.

Vandrarhemmetjuni2021

Vandrarhemmet i juni 2021

Här finns mer info om varje rum.

I vandrarhemmet gäller självhushållning. Det finns ett mindre kök/pentry. Utrustningen består av kylskåp, frys, mikrovågsugn, två spisplattor, vattenkokare, kaffekokare, äggkokare, brödrost samt köksutrustning och porslin. Matbord i gemensamt utrymme, här finns det plats för 8-10 personer. Här kan man även fika och ha teori vid kurser/läger. På kylen sitter menyer för en del matställen som finns inom ca 5-20 minuter med bil.

TV finns i gemensamma matrummet, inklusive en Chromecast.

Det finns ett handikappanpassat badrum med dusch (här finns också en tvättmaskin) samt ett mindre badrum med duschkabin.

Duschkabin

Det mindre badrummet med duschkabin.

Hall

Sett från ytterdörren

 

Köket

Köksbänk med kaffekokare, vattenkokare, kaffe, te etc

Köksbänk med kaffekokare, vattenkokare, kaffe, te etc.  TV med Chromecast.

Utanför vandrarhemmet finns det bord och bänkar om man vill sitta ute och äta/fika. Det finns en grill och i städskrubben finns grilltändare och grillbriketter.

Hundar är självklart tillåtna på rummen. Det finns täcke, kuddar och filtar i varje rum men sänglinne får man själv ta med sig, alltså blir det fritt fram att ha hund i sängen om man vill det.

Städning av rum ska ske innan avresa. Töm gärna kökssoporna om de är fulla. Städmaterial finns i städutrymmet bredvid det mindre badrummet.

Varmt välkommen om du behöver en eller flera nätters boende vid semester, tävling, utställning eller liknande. Vi har ett flertal av Skånes och Blekinges brukshundklubbar inom ca en timmes resväg!

Här finns också närhet till både hav, skog och fantastiska Österlen med ett stort utbud av sevärdheter. Här hittar du en del bra länktips.

Obs att timmar i inomhushallen/träningsplanen normalt bokas separat, såvida man inte bokar både annex och hall/plan för tex en hel helg (se mer info på bokningssidan).

Priser, bokning etc.

Här hittar du prislista, hur man bokar och lite annan bra info.

Betalning sker på plats via kort eller Swish.

 

Om fler platser behövs

Vid behov av fler sängplatser än vad vi erbjuder finns det andra boenden i omgivningen som tar emot hundar. Här nedanför hittar ni en lista på ställen som så vitt vi vet tar emot hundar men fråga för säkerhets skull innan ni bokar! Om ni känner till fler ställen tar vi gärna emot tips.

8 minuter, 5 km Körsbärsgården korsbarsgarden.com
10 minuter, 8 km Degeberga stugby AB www.degebergastugby.se
12 minuter, 12 km Brösarps Gästgifveri AB www.brosarpsgastgifveri.se
20 minuter, 18 km Åhus Bed and Breakfast www.cigarrkungenshus.se
22 minuter, 19 km STF Vandrarhem Haväng Skeppargården www.stfhavang.com
22 minuter, 20 km Kuskahusen gårdshotell AB www.kuskahusen.se
23 minuter, 20 km Hotel ÅhusStrand www.ahusstrand.se

Vi har gjort en kartöversikt över de boenden vi känner till.