Gästboendet

Annexet är ursprungligen tre arbetsbodar som byggts ihop. Det ser kanske lite tråkigt ut på utsidan men inuti är det så gott som helt nybyggt och mycket fräscht och fint! Det finns fyra rum (varav ett större som är handikappanpassat), i varje rum finns en våningssäng så totalt finns det plats för åtta personer. Det finns ett stort badrum med dusch samt en mindre toalett där det så småningom ska installeras en duschkabin.

Annexet - nu inreder vi!

Annexet - precis färdigbyggt, sommaren 2016!

Här finns mer info om varje rum.

I annexet gäller självhushållning. Det finns ett mindre kök/pentry. Utrustningen består av kylskåp, mikrovågsugn, kokplatta, vattenkokare, kaffekokare, äggkokare, brödrost samt köksutrustning och porslin. Matbord i gemensamt utrymme, här finns det plats för 8-10 personer. Här kan man även fika och ha teori vid kurser/läger. På kylen sitter menyer för en del matställen som finns inom ca 5-20 minuter med bil.

Hall

Sett från ytterdörren

Kök

Köket

Matrum

Köket, andra sidan

Matrum1

Matplats

Badrum1

Dusch i handikappanpassat badrum

Badrum

Badrummet

Badrum2

Badrummet

Utanför annexet finns det bord och bänkar om man vill sitta ute och äta/fika. Till våren kommer en grillplats att anläggas.

Uteplatsannex

Hundar är självklart tillåtna på rummen. Det finns täcke, kuddar och filtar i varje rum men sänglinne får gästerna själv ta med sig, alltså blir det fritt fram att ha hund i sängen om man vill det.

Städning av rum samt gemensamma utrymmen ska ske innan avresa. Städmaterial finns i städutrymmet bredvid lilla toaletten.

Det kommer även att gå att ställa upp husvagn/husbil (elplats), man har då tillgång till dusch och toaletter i annexet. Husvagnsplatserna är inte anlagda ännu men det går att ställa upp enstaka husvagn/husbil provisoriskt.

Du behöver naturligtvis inte boka inomhushallen eller träningsplanen för att boka boende i annexet, självklart är du även välkommen om du behöver en eller flera nätters boende vid semester, tävling, utställning eller liknande. Vi har ett flertal av Skånes och Blekinges brukshundklubbar inom en timmes resväg!

Här finns också närhet till både hav, skog och fantastiska Österlen med ett stort utbud av sevärdheter. Här hittar du en del bra länktips.

Obs att timmar i inomhushallen/träningsplanen normalt bokas separat, såvida man inte bokar både annex och hall/plan för tex en hel helg (se mer info på bokningssidan).

Priser, bokning etc.

Här hittar du prislista, hur man bokar och lite annan bra info. Betalning på plats, endast kortbetalning!

 

Om fler platser behövs

Vid behov av fler sängplatser än vad vi erbjuder finns det andra boenden i omgivningen som tar emot hundar. Här nedanför hittar ni en lista på ställen som så vitt vi vet tar emot hundar men fråga för säkerhets skull innan ni bokar! Om ni känner till fler ställen tar vi gärna emot tips.

8 minuter, 5 km Körsbärsgården korsbarsgarden.com
10 minuter, 8 km Degeberga stugby AB www.degebergastugby.se
12 minuter, 12 km Brösarps Gästgifveri AB www.brosarpsgastgifveri.se
20 minuter, 18 km Åhus Bed and Breakfast www.cigarrkungenshus.se
22 minuter, 19 km STF Vandrarhem Haväng Skeppargården www.stfhavang.com
22 minuter, 20 km Kuskahusen gårdshotell AB www.kuskahusen.se
23 minuter, 20 km Hotel ÅhusStrand www.ahusstrand.se

Vi har gjort en kartöversikt över de boenden vi känner till.