Bokning, priser, incheckning, betalning etc.

Bokning:

Bokning görs via mail till bokning@olserodshundcenter.se. Observera att bokningen inte är gällande förrän du fått bekräftelse!

Obs! Tyvärr sorterar Hotmail och Gmail ofta våra mail direkt i skräppost, så kolla även där om ni använder sådana adresser! 

Rumspriser:

Rum 1, 2 och 4

Tvåbäddsrum ca. 6 m² med våningssäng. Per natt: 450 kr


Rum 3 (anpassat för funktionshindrade):

Tvåbäddsrum ca. 10 m² med två enkelsängar. Per natt: 600 kr


Hela vandrarhemmet:

Per natt:      
1 700 kr

Hel vecka:
Vecka 27-31:     11 500 kr
Övriga veckor:  10 000 kr


In/utcheckning:

Incheckning:   kl. 15-21
Utcheckning:  senast kl. 12

Andra tider enligt överenskommelse.

Meddela gärna ungefärlig ankomsttid via samtal eller sms till 0733-98 90 75.


Betalning:

Betalning görs på plats, via kort eller Swish. Vid bokning av både inomhushall/träningsplan och vandrarhem kan betalning ske via faktura.


Övrigt:

Hundar ska hållas kopplade på området (förutom vid träning på träningsplanen då de naturligtvis får vara lösa, förutsatt att de är under kontroll). Vi bor själva på gården och vi har dels katter som inte uppskattar att bli jagade, dels hundar som inte alla uppskattar framspringande hundar. Dessutom rör det sig mycket vilt i området, både rådjur och harar syns ofta precis utanför vandrarhemmet och på gårdsplanen.

Parkering - utanför vandrarhemmet vid uppmärkta P-platser. Parkera inte framför portarna till maskinhallen!

I vandrarhemmet gäller självhushållning. Städning av rummet ska ske innan avresa. Töm gärna kökssoporna - soptunna finns på gaveln till byggnaden som ligger mellan vandrarhemmet och träningshallen.

Observera att toaletterna även utnyttjas av de som tränar i inomhushallen/på träningsplanen samt eventuella gäster i husvagn/husbil.

Sänglinne och handdukar ingår inte utan det får man själv ta med sig. Det finns täcken och kuddar samt filtar i varje rum. Det finns viss möjlighet att hyra sängkläder om man råkar glömma men tillgången är begränsad och bara tänkt för nödfall.

På gården bedrivs jordbruksverksamhet (endast växtodling, ingen djurhållning) och det förekommer därmed en del trafik med traktorer och jordbruksredskap, ibland tidigt på morgonen.

Hundrastning sker lämpligast längs grusvägarna i området. Plocka upp efter din hund inne på området och längs uppfartsvägen till gården. Bajspåsar finns i träningshallen och vandrarhemmet, soptunna finns på gaveln till byggnaden mellan vandrarhemmet och träningshallen.