Hälften av platserna bokade!

Gården i vinterskrud

Gården i vinterskrud

Vintern har verkligen slagit till i Skåne nu, senaste veckan har det snöat och blåst och varit riktigt tråkigt väder. Synd att vi inte har hunnit öppna hallen ännu, jag kan tänka mig att många hade uppskattat att träna inomhus.

Hur som helst, nu är det ungefär två veckor kvar till vi öppnar och hittills är hälften av de tillgängliga tiderna till premiärhelgen bokade, vilket vi förstås är glada över! Vi planerar även att bjuda på fika under premiärhelgen till alla som passar på att provträna i hallen.

Det finns alltså fortfarande ganska många platser kvar, framför allt sen eftermiddag/kväll, så boka gärna om du är sugen på att provträna i hallen.

Nu är även tiderna för resten av februari öppna för bokning, ni kan se vilka dagar som är hinderdagar och hinderfria dagar samt vad olika tider kostar på sidan Bokning och priser.

Vi har även installerat och testat högtalare som man kan ansluta sin telefon till, det fungerade bra och lät riktigt fint. :)

Välkomna!

Ljuvlig sensommarkväll - utsikt från gården upp mot Olseröds by

Ljuvlig sensommarkväll - utsikt från gården upp mot Olseröds by. Nog längtar man till sommaren, även om alla årstider har sin charm.