Ny säsong tar sin början!

Visserligen är dagarna fortfarande förvånansvärt varma, men kvällarna blir snabbt mörkare och kallare så från och med denna veckan (v. 40) är vi tillbaka till "vinterpriser". Info om bokning, priser etc hittar man på hemsidan: www.olserodshundcenter.se.

Det går fortfarande att träna utomhus om man vill det, dock är balans, vipp, däck och säck inflyttade i hallen. Ute på planen finns hopphinder, slalom x 2, tunnlar och A-hinder. Dessa hinder kommer att vara kvar ute åtminstone hela oktober, om det inte blir ett väldigt snabbt väderomslag.

Denna veckan drar också AgilidAs kursverksamhet igång igen!

Vi hälsar såväl gamla som nya kunder hjärtligt välkomna till en härlig höst/vinter!

Fortfarande mest gröna träd men kvällarna börjar bli mörka och kyliga.

Fortfarande mest gröna träd men kvällarna börjar bli mörka och kyliga.