Utomhusplanen

Omkring den 1 maj kommer vi att börja flytta ut alla hinder etc till utomhusplanen. Tanken är att det ska finnas en del agilityhinder kvar i hallen - dock enbart hopphinder och tunnlar samt ett vanligt slalom, ett zickzack-slalom samt ett långhopp. Övriga hinder, lydnadsmaterial etc. kommer att finnas ute på/vid träningsplanen. Lydnadsmaterial, slalombågar etc. kommer att finnas i ett litet förråd så snart vi hunnit bygga det, fram till dess får detta vara kvar inne i hallen.

Det kommer att gå att hyra utomhusplanen inkl hinder, lydnadsmaterial etc. precis som man gjort med hallen, man bokar på samma sätt och då ingår även möjligheten att gå in i hallen om vädret plötsligt skulle bli väldigt dåligt eller om det är extremt varmt ute - hallen håller ca. 20 grader även när det är betydligt varmare ute och det gör stor skillnad att komma undan solens strålar.

I början av juni planeras vårt gästboende vara klart - annexet är utrustat med  4 dubbelrum (våningssängar), toalett, badrum med dusch och toalett, enklare kök (mikrovågsugn, kylskåp, kokplatta, kaffekokare, vattenkokare), porslin och köksutrustning, matbord och stolar. Det kommer även att finnas bord och stolar utomhus om vädret är fint och man vill sitta ute och äta. Grill kommer att finnas tillgång till.

Boendet är i form av självhushållning, man medtar själv sängkläder (kuddar och täcke finns) och naturligtvis är hundar tillåtna i annexet. OBS att vid kurser/läger kan du behöva dela rum med någon, så tänk på att ha bur eller dylikt till din hund.

Rummen och gemensamma utrymmen städas innan avresa.

Vi kommer att ha några omgångar sängkläder för uthyrning om man glömmer att ta med.

Priser

Träningsplanen:

Vardagar:                                           150 kr/h

Lördag-söndag samt helgdagar:    200 kr/h

 

Boende i annexet:

250 kr/person och dygn (del i dubbelrum)

Vill man ha ett eget rum (när det finns möllighet till det) kostar det 500 kr/natt.

 

Uppställning av husvagn/husbil (med tillgång till toa/dusch i annexet):

Med el: 150 kr/dygn

Utan el: 75 kr/dygn