Kurser – Samarbete med AgilidA

Till vår stora glädje är det nu klart att vi startar upp ett samarbeta med instruktör Ida Pettersson, som kommer att hålla sina kurser i vår inomhushall! Till att börja med blir det kurser i agility, belöningsutveckling och klickerträning, i januari planeras även kursstart av valp/unghundskurs och allmänlydnadskurs. Även fortsättningskurs i klickerträning och agility finns det planer på. Ida erbjuder också privat träning för enstaka ekipage och grupper.

Ida har en bred erfarenhet av hundträning och som instruktör. Hon är utbildad handledare hos Sveriges Hundungdom, utbildad agilityinstruktör hos Svenska Brukshundsklubben, snart färdig med sin Klickertränarutbildning hos Canis Hundskola och börjar inom kort på Instruktörsutbildningen hos Hand med Hund. Tidigare var hon själv aktiv på elitnivå i agility med bland annat SM-guld och landslagsdeltagande. Privat arbetar hon som veterinär och har själv fyra Shetland Sheepdogs som hon tränar och tävlar aktivt med.

Information om kurserna och hur man anmäler sig hittar du på Idas sida: www.agilida.se

Vi ser verkligen fram emot detta samarbete!