Yes-lydnad med Jenny Wibäck 2 och 3 november

2 och 3 november håller Jenny Wibäck sin populära kurs Yes-lydnad på Olseröds hundcenter!

20035773-2yKqI

Jenny är välkänd som föreläsare, skribent  och träningscoach inom hundsport, hon föreläser och coachar även inom mental träning. Hon har dömt på SM och Nordiska mästerskapen i lydnad, varit assisterande landslagscoach samt själv tävlat SM i lydnad. I januari 2017 utkom hon med boken "Starka tillsammans - i träning, tävling och tanke" som blivit mycket populär.

”Ledorden i mitt arbete som pedagog är Vilja Och Veta - i den ordningen. Jag tror på arbetsglädjen som vårt viktigaste verktyg för att nå meningsfulla mål och jag tror på vikten av att göra sin grej, för att hitta arbetsglädjen.

Förkortningen råkar bli "VOV" :-) och andra ledord för mitt arbete skulle kunna vara hundar och motivation. Jag coachar människor att motivera sina hundar och jag arbetar också med hur hunden kan vara en motivator för människor med särskilda behov.”

 

  • Lördag 2 november Yes-lydnad, 6 ekipage, 5 åhörare - FULLBOKAT med hund. Åhörarplatser finns kvar.

  • Söndag 3 november Yes-lydnad, 6 ekipage, 5 åhörare -  FULLBOKAT med hund. Åhörarplatser finns kvar.

YES-LYDNAD

Yes-lydnadskursen är i huvudsak praktiskt inriktad och träningen läggs upp mot målsättningen att hunden verkligen ska gilla de uppgifter den får på lydnadsplanen. Ju mer hunden gillar uppgiften och ser allt som en rolig lek - desto enklare blir det att hantera de fel som uppstår, samt att bygga den uthållighet som krävs för förväntan genom hela tävlingsprogrammet.

Denna kurs passar för hundtränare som vill tävla mycket och som vill hitta ett långsiktigt och hållbart system för träningen.

Tid:
9-16 inkl. 1 h lunch (egen lunch medtages)
Pris per dag: 
1500 kr för deltagare med hund
500 kr för åhörare

Obs att det alltså är två tillfällen av samma kurs, du anmäler dig till antingen lördagen eller söndagen.

Anmälan görs till kurs@olserodshundcenter.se  Ange namn, adress och telefonnummer samt vilken av dagarna du vill gå samt om du vill gå med hund eller som åhörare.  Inom några dagar (kan dröja lite mer under semesterperioden) får du en bekräftelse och en faktura (skickas separat). Anmälan är inte komplett förrän fakturan är betald. Först till kvarn gäller, vi kommer även att ha en reservlista.

Anmälan är bindande vilket betyder att det normalt inte går att avboka. Kan du inte utnyttja din plats går det bra att du hittar en ersättare men det är du som har bokat som i så fall är ansvarig för betalningen. Om vi däremot har någon på reservlistan som tar platsen så accepterar vi naturligtvis avbokning med full återbetalning. Vid skada/sjukdom hos hund eller förare krävs veterinär- eller läkarintyg för avbokning med återbetalning.

Behöver man övernattning finns det möjlighet till det hos oss i vårt annex (självhushåll). Kontakta oss på bokning@olserodshundcenter.se för bokning. Det finns tre stycken 2-bäddsrum, två mindre (med våningssäng) och ett större (med två enkelsängar). Pris 500 kr/natt för de mindre och 600 kr/natt för det större.

Det finns även möjlighet att ställa upp husvagn/husbil, kontakta oss i så fall på bokning@olserodshundcenter.se.

Om det är fullt hos oss finns boende relativt nära: Degeberga stugby har ett flertal stugor där man får ha hund och Körsbärsgården bed & breakfast har rum där man får ha med sig hund.

Ett par veckor innan kurshelgen skickar vi ut ett mail med lite mer praktisk info om kursdagen.

Jenny håller även sin föreläsning "Starka tillsammans - i träning, tävling & tanke" denna helgen, på fredagskvällen. Här hittar du mer info om den!

Hjärtligt välkomna!

81588268-XQElT