Jenny Wibäck – föreläsning “Starka tillsammans, i träning, tävling & tanke” – 1 november 2019

Fredagen den 1 november kl 18-20. 30 håller Jenny Wibäck sin föreläsning "Starka tillsammans" på Olseröds hundcenter!

20035773-2yKqI

Jenny är välkänd som föreläsare, skribent  och träningscoach inom hundsport, hon föreläser och coachar även inom mental träning. Hon har dömt på SM och Nordiska mästerskapen i lydnad, varit assisterande landslagscoach samt själv tävlat SM i lydnad. I januari 2017 utkom hon med boken "Starka tillsammans - i träning, tävling och tanke" som blivit mycket populär.

”Ledorden i mitt arbete som pedagog är Vilja Och Veta - i den ordningen. Jag tror på arbetsglädjen som vårt viktigaste verktyg för att nå meningsfulla mål och jag tror på vikten av att göra sin grej, för att hitta arbetsglädjen.

Förkortningen råkar bli "VOV" :-) och andra ledord för mitt arbete skulle kunna vara hundar och motivation. Jag coachar människor att motivera sina hundar och jag arbetar också med hur hunden kan vara en motivator för människor med särskilda behov.”

26464636-sGAHv

STARKA TILLSAMMANS - i träning, tävling & tanke

Föreläsningen bygger på boken med samma titel (utgiven 2017) och handlar om tävlingspsykologi / mental förberedelse för att trivas i tävlingssituationen.

Synen på hunden som en medspelare går som en röd tråd genom föreläsningens olika delar, som bland annat innefattar strategier för att stärka sitt självförtroende, vikten av att hitta meningsfulla mål, samt hantering av prestationsångest och andra negativa tankar.  Genom att arbeta med dessa delar i din hundträning så kan du hitta och utveckla styrkor som du får nytta av i andra delar av livet.

När: Fredag 1 november 2019, kl. 18 - ca 20.30

Var: Olseröds hundcenter, Roteholmsvägen 153, Degeberga. Uppvärmd inomhushall, ca 16 grader.

Pris: 300 kr per person inkl. fika

Anmälan görs till kurs@olserodshundcenter.se  Ange namn, adress och telefonnummer samt att det gäller föreläsningen 1 november.  Bekräftelse på din anmälan samt faktura skickas relativt omgående. Anmälan är inte komplett förrän betalning skett.

I samband med föreläsningen håller Jenny sin populära "Yes-lydnad" på både lördagen och söndagen, du hittar mer info här. Det finns 1 plats med hund kvar på lördagen och 1 på söndagen, åhörarplatser finns båda dagarna.

Hjärtligt välkomna!

81588268-XQElT