Jenny Wibäck – momentträning lydnadskl 1 och 2 — 17 maj 2020

I mitten av maj kommer Jenny Wibäck till Olseröds hundcenter och håller kurs under två dagar!

Söndagen den 17 maj:

Momentträning lydnadsklass 1 och 2

- med fokus på YES-känsla när det verkligen gäller!

 

Plats med hund: FULLBOKAT! 

Åhörarplats: 3 platser kvar.

Ang. situationen med Coronaviruset - vi räknar med att köra kursen som planerat, såvida inte några andra rekommendationer hinner komma innan dess. Eftersom det inte är så många deltagare så bör riskerna vara mycket små. Viktigt är förstås att man inte går kursen om man är sjuk. Som vanligt gäller att vid sjukdom och uppvisat läkarintyg får man pengarna tillbaka. 

Jenny är välkänd som föreläsare, skribent  och träningscoach inom hundsport, hon föreläser och coachar även inom mental träning. Hon har dömt på SM och Nordiska mästerskapen i lydnad, varit assisterande landslagscoach samt själv tävlat SM i lydnad. I januari 2017 utkom hon med boken "Starka tillsammans - i träning, tävling och tanke" som blivit mycket populär.

20035773-2yKqI

”Ledorden i mitt arbete som pedagog är Vilja Och Veta - i den ordningen. Jag tror på arbetsglädjen som vårt viktigaste verktyg för att nå meningsfulla mål och jag tror på vikten av att göra sin grej, för att hitta arbetsglädjen.

Förkortningen råkar bli "VOV" :-) och andra ledord för mitt arbete skulle kunna vara hundar och motivation. Jag coachar människor att motivera sina hundar och jag arbetar också med hur hunden kan vara en motivator för människor med särskilda behov.”

Om kursen:

"Denna kurs riktar sig till dig som tränar och tävlar i lydnadsklass 1 eller 2. Vi inleder dagen med presentation och ett kortare teoripass utifrån min idé att skapa YES-känsla i varje enskild momentdel . Gruppmomenten tränas gemensamt i ett par omgångar och resterande kurstid fördelas på två pass per person, med fokus på de moment som var och en önskar.

Innan kursen får du möjlighet att lämna önskemål på två moment som du vill fokusera i din egen träning under kursdagen och jag försöker utifrån detta skapa en turordning som ger en röd tråd i upplägget.

I anslutning till respektive pass kommer vi prata lite kort om hur vi kan skapa bästa möjliga förutsättningar för att sätta just det momentet på första försöket, när det verkligen gäller."

Anmälan etc:

  • Det finns 6 platser med hund.
  • Det finns även åhörarplatser.
  • Pris: 1600 kr för deltagare med hund, 500 kr för åhörare.
  • Tid: kl 9:30—16:30 inkl. 1 h paus (egen lunch medtages - det finns kylskåp, frys, microugn och spis).

Anmälan görs till kurs@olserodshundcenter.se  - principen "först till kvarn" gäller. Ange namn, adress och telefonnummer, info om hunden (namn/ras/ålder) eller om du vill gå som åhörare. Inom några dagar får du en bekräftelse och en faktura (skickas separat). Anmälan är inte komplett förrän fakturan är betald.

Anmälan är bindande vilket betyder att det normalt inte går att avboka. Kan du inte utnyttja din plats går det bra att du hittar en ersättare men det är du som har bokat som i så fall är ansvarig för betalningen. Om vi har någon på reservlistan som tar platsen så accepterar vi naturligtvis avbokning med full återbetalning. OBS: Anmälningar på reservlistan är inte bindande, du kan tacka nej om du blir erbjuden en plats.

Vid skada/sjukdom hos hund eller förare krävs veterinär- eller läkarintyg för avbokning med återbetalning.

Behöver man övernattning finns det möjlighet till det hos oss i vårt vandrarhem. Det finns tre stycken tvåbäddsrum (våningssäng). Pris 500 kr/natt (per rum). Hundar är självklart välkomna i alla utrymmen!

Det finns även möjlighet att ställa upp husvagn/husbil med tillgång till el. Pris 75 kr/natt.

Om det är fullt hos oss finns boende relativt nära: Degeberga stugby har ett flertal stugor där man får ha hund och Körsbärsgården bed & breakfast har rum där man får ha med sig hund.

Ett par veckor innan kurshelgen skickar vi ut ett mail med lite mer praktisk info om kursdagen.

TIPS: på lördagen håller Jenny temadag i externbelöning!

Hjärtligt välkomna!

81588268-XQElT