Rallylydnadskurs nybörjar- och fortsättningsklass steg 2 – april-juni 2020

1 PLATS KVAR

På denna kursen jobbar vi vidare med nybörjar- och fortsättningsklass. Vi tränar på hela banor men även kortare sekvenser, olika svårighet samt jobbar med störningsträning. Vi kommer att vara både i träningshallen och på utomhusplanen, beroende på väder och dagsljus.

Kursen omfattar  5 kurstillfällen à 2 timmar. Max 5 deltagare.

Förkunskaper: Du som förare behöver kunna skyltarna för nybörjar- och fortsättningsklass. Hunden behöver kunna gå åtminstone en nybörjarklassbana. Hunden behöver kunna jobba även när det finns andra hundar i närheten, du behöver dock inte kunna ha den lös. Har du en störningskänslig hund går det naturligtvis bra att vara med på kursen, du sätter själv målen för vad ni ska klara, men om du har en reaktiv/utåtagerande hund kommer det att bli svårt för alla då inomhuslokalen har begränsad yta. I ett sånt fall är privat träningstid kanske ett bättre alternativ.

Plats: Olseröds hundcenter

Instruktör: Åsa Alfred

Tid: Onsdagar kl 18.30 – 20.30, totalt 5 tillfällen med start 25 mars 2020

(25 mars, 1 april, 8 april, 15 april och 22 april)

Pris: 1500 kr

Anmälan sker genom mail till kurs@olserodshundcenter.se

Uppge:

  • Vilken kurs det gäller
  • Förarens namn, adress och telefonnummer
  • Hundens namn, ras och ålder

Bekräftelse om du fått en plats på kursen samt faktura skickas ut via mail. Du är inte garanterad plats förrän fakturan är betald. Obs att fakturan ska vara betald innan kursstart!

Vid återbud pga skada/sjukdom hos hund eller förare återfås kursavgiften förutsatt att återbud lämnas innan kursstart samt att giltigt veterinär- eller läkarintyg kan uppvisas.

Deltagande på kurs sker på eget ansvar och deltagare är ansvarig för ev skador som deltagaren eller dennes hund orsakar. Deltagare ansvarar själv för att de själv och hunden är tillräckligt försäkrade.

Strikt hundägaransvar gäller och hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs rekommendationer.