Rallylydnadskurs avancerad klass mars-april 2020

2 PLATSER KVAR!

På denna kursen kommer vi att jobba med avancerad klass. Vi kommer att gå igenom skyltarna för klassen, träna på högerhandling, gå sekvenser och banor samt jobba med störningsträning. Kursen anpassas efter deltagarnas behov. Vi kommer att vara både i träningshallen och på utomhusplanen. Kursen omfattar 5 kurstillfällen à 2 timmar.

Förkunskaper:  Startat i fortsättningsklass (eller motsvarande kunskaper). Hunden bör kunna jobba lös med andra hundar i närheten. Har du en störningskänslig hund går det naturligtvis bra, du sätter själv målen för vad ni ska klara, men om du har en reaktiv hund som tex gör utfall mot andra hundar är privat träningstid förmodligen ett bättre alternativ till att börja med.

Plats: Olseröds hundcenter

Instruktör: Åsa Alfred

Tid: Fredagar kl. 15-17, start 13 mars

(13 mars, 20 mars, 3 april, 17 april och 24 april)

Pris: 1500 kr

Anmälan sker genom mail till kurs@olserodshundcenter.se

Uppge:

  • Vilken kurs det gäller
  • Förarens namn, adress och telefonnummer
  • Hundens namn, ras och ålder

Obs! Max 5 deltagare, vid färre än 3 anmälda kommer kursen att ställas in.

Bekräftelse om du fått en plats på kursen samt faktura skickas ut via mail. Du är inte garanterad plats förrän fakturan är betald. Obs att fakturan ska vara betald innan kursstart! Vid sen anmälan måste betalning via kort eller Swish göras vid första kurstillfället.

Vid återbud pga skada/sjukdom hos hund eller förare återfås kursavgiften förutsatt att återbud lämnas innan kursstart samt att giltigt veterinär- eller läkarintyg kan uppvisas.

Deltagande på kurs sker på eget ansvar och deltagare är ansvarig för ev skador som deltagaren eller dennes hund orsakar. Deltagare ansvarar själv för att de själv och hunden är tillräckligt försäkrade.

Strikt hundägaransvar gäller och hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs rekommendationer.