Rallylydnad fortsättningskurs, lördagar 10.45 – 12.15, start 8 januari – FULLBOKAD!

Plats: Olseröds hundcenter, i uppvärmd inomhushall

Instruktör: Åsa Alfred

Tid: Lördagar kl. 10.45-12.15, 5 tillfällen med start 8 januari.

Kursdatum: 8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari och 12 februari.
OBS! Ingen kurs 5 februari pga att träningshallen är uthyrd.

Pris: 1500 kr

FULLBOKAD!

På denna kurs kommer vi att lära in fortsättningsklassens skyltar, gå kombinationer och banor med skyltar från nybörjar- och fortsättningsklass och lägga en bra grund för att kunna gå ut och tävla om man vill det.

Förkunskaper: Du behöver kunna nybörjarklassens skyltar och du behöver ha en hund som klarar att gå ungefär en nybörjarklassbana.

Max 4 deltagare, för att kursen ska bli av krävs dock minst 3 deltagare.

Anmälan sker genom mail till kurs@olserodshundcenter.se

OBS! Av någon anledning hamnar ofta våra mail till hotmail- och gmail-adresser direkt i skräpmailen - om du använder en sådan mailadress så är det bra om du tar en extra koll i skräpkorgen så att inte viktig information har hamnat där. Lägg gärna till kurs@olserodshundcenter.se i adressboken så slipper du att mailen hamnar fel.

Uppge:

  • Vilken kurs det gäller
  • Förarens namn, adress och telefonnummer
  • Hundens namn, ras och ålder

Bekräftelse om du fått en plats på kursen samt faktura skickas ut via mail. Du är inte garanterad plats förrän fakturan är betald.

Vid återbud pga skada/sjukdom återfås kursavgiften förutsatt att återbud lämnas innan kursstart samt att giltigt veterinärintyg/läkarintyg kan uppvisas.

Vi fortsätter att hålla vettiga avstånd och om man känner sig sjuk stannar man hemma. Vi kommer att vara i en inomhuslokal som är 300 m² så det kommer att finnas gott om plats och vi kan hålla bra avstånd till varandra.

Strikt hundägaransvar gäller och hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs rekommendationer.