Aktiveringskurs – lördagar kl. 13-14.30, start 12 februari – FULLBOKAD!

Plats: Olseröds hundcenter, i uppvärmd inomhushall samt utomhus om vädret medger

Instruktör: Åsa Alfred

Tid: Lördagar kl. 13.00-14.30, 4 tillfällen med start 12 februari.

Kursdatum: 12 februari, 19 februari, 5 mars och 12 mars.
OBS att det inte är någon kurs den 26 februari!

Pris: 1400 kr

FULLBOKAD!

För dig som vill träna och aktivera din hund men som kanske inte satsar på att tävla.
Är du intresserad av att aktivera din hund, låta den jobba med huvudet, nosen och kroppen så är det här kursen för dig. Vi kommer att jobba med:

  • Nosaktivering
  • Proprioception (kroppsmedvetenhet)
  • Vardagslydnad
  • Trickträning

Inga förkunskaper behövs och kursen fungerar bra för såväl valp som vuxen och även äldre hundar. Hunden behöver dock vara bekväm med att ha andra hundar omkring sig - vi kommer framför allt att vara i vår inomhushall och även om det inte är direkt trångt så är det ändå ett begränsat utrymme, som kan uppfattas som jobbigt av en del hundar.

Max 4 deltagare, för att kursen ska bli av krävs dock minst 3 deltagare.

Anmälan sker genom mail till kurs@olserodshundcenter.se

OBS! Av någon anledning hamnar ofta våra mail till hotmail- och gmail-adresser direkt i skräpmailen - om du använder en sådan mailadress så är det bra om du tar en extra koll i skräpkorgen så att inte viktig information har hamnat där. Lägg gärna till kurs@olserodshundcenter.se i adressboken så slipper du att mailen hamnar fel.

Uppge:

  • Vilken kurs det gäller
  • Förarens namn, adress och telefonnummer
  • Hundens namn, ras och ålder

Du får bekräftelse på mottagen anmälan inom någon dag efter att du anmält dig, sen skickas praktisk information samt faktura ut ca. 10 dagar innan kursstart (såvida du inte anmält senare än så, då kommer fakturan relativt omgående) . Observera att fakturan måste vara betald innan kursstart.

Vid återbud pga skada/sjukdom återfås kursavgiften förutsatt att återbud lämnas innan kursstart samt att giltigt veterinärintyg/läkarintyg kan uppvisas.

Vi fortsätter att hålla vettiga avstånd och om man känner sig sjuk stannar man hemma. Vi kommer att vara i en inomhuslokal som är 300 m² så det kommer att finnas gott om plats och vi kan hålla bra avstånd till varandra.

Strikt hundägaransvar gäller och hunden ska vara vaccinerad enligt SKKs rekommendationer.