Ställplats

OBS! Ställplatsen är STÄNGD från och med 2 juni till och med 4 juni. 

Välkomna igen från och med måndag 5 juni!

Välkommen till vår lilla lugna och trevliga ställplats, belägen utanför byn Olseröd. På gården finns det även ett vandrarhem och ett center för hundträning.

Ställplatsen har enkel standard med relativt släta gräsytor.

Det finns i dagsläget endast två elplatser!

Pris 2023:

  • Med el: 150 kr/dygn
  • Utan el:  75 kr/ dygn

Vår gård ligger på landet, det är oftast lugnt och tyst här, dock kan viss verksamhet med jordbruksmaskiner förekomma, från tidig morgon till sen kväll. Eftersom det är ett hundcenter så kan det även förekomma hundaktiviteter vilket kan innebära en del hundskall.

När man står hos oss har man tillgång till vårt vandrarhem där det finns två badrum med dusch, ena badrummet har även en tvättmaskin. Det finns möjlighet att fylla på färskvatten men inte att tömma gråvatten.

OBS! Under högsäsong (juli/augusti) kan vi vara tvungna att begränsa antalet ställplatser om det är fullbokat i vandrarhemmet och därmed högt tryck på badrum/toaletter.

Det finns en enkel kiosk i vandrarhemmet, betalning via Swish.

Hundar är självklart tillåtna men ska hållas i koppel inom området och naturligtvis plockar man upp efter sin hund.

Om du vill stå hos oss, var snäll och ring först!

Dels för att kolla om det finns någon ledig plats (onödigt att du kör hit om vi inte har någon plats till dig, det är ganska smal grusväg sista biten) och dels för att vi är ett litet familjedrivet ställe som inte har någon reception och vi behöver ibland lite förvarning för att kunna vara på plats för att visa var du ska stå.

Du når oss på:

  • 0733 98 90 75
  • 0703 38 51 98

Det går även bra att skicka meddelande via vår Facebooksida:

https://www.facebook.com/olserodshundcenter

Var vänlig notera att vandrarhem och ställplats är något som drivs utöver våra ordinarie arbeten. Om vi inte svarar när du ringer beror det troligtvis på att vi är upptagna, tex sitter i möte, håller kurs eller liknande. Skicka då gärna ett sms då det kan vara lättare för oss att svara på det.

När du anländer hit med husbil/husvagn, var snäll och stanna innan vandrarhemmet (första byggnaden på vänster sida, med en svart hundskylt) och ring oss så kommer vi ut och visar var du ska stå.

Välkomna!

Ställplatsen en tidig augustimorgon.

Ställplatsen en tidig augustimorgon.