Ställplats

Vi kan under högsäsong (juni/juli/augusti) erbjuda 3 platser varav 2 stycken med tillgång till el. Under övrig tid på året finns det möjlighet till fler platser men då utan el.

Enkel standard med relativt släta gräsytor.

Lugnt och tyst läge på landet, dock kan viss verksamhet med jordbruksmaskiner förekomma, både tidig morgon och sen kväll. Eftersom det är ett hundcenter så kan det även förekomma hundaktiviteter vilket kan innebära en del hundskall.

Pris:

  • Med el: 100 kr/dygn
  • Utan el:  50 kr/ dygn

När man står hos oss har man tillgång till vårt vandrarhem där det finns två badrum med dusch, ena badrummet har även en tvättmaskin. Det finns möjlighet att fylla på färskvatten men inte att tömma gråvatten.

Hundar är självklart tillåtna men ska hållas i koppel.

Om du vill stå hos oss var snäll och ring först! Dels för att kolla om det finns någon ledig plats (onödigt att du kör hit om vi inte har någon plats till dig) och dels för att vi behöver vara på plats för att visa var du ska stå.

Du når oss på:

  • 0733 98 90 75
  • 0703 38 51 98

Det går även bra att skicka meddelande via vår Facebooksida:

https://www.facebook.com/olserodshundcenter

OBS! Vandrarhem och ställplats är något som drivs utöver våra vanliga arbeten. Om vi inte svarar när du ringer beror det troligtvis på att vi är upptagna, tex sitter i möte, håller kurs eller liknande. Skicka då gärna ett sms, det är ofta lättare för oss att svara på det.

När du anländer hit, var snäll och stanna i närheten av vandrarhemmet (första byggnaden på vänster sida) och ring oss så kommer vi ut och visar var du ska stå.

Välkomna!

Ställplatsen en tidig augustimorgon.

Ställplatsen en tidig augustimorgon.