Monthly Archives: March 2014

Under tisdag kväll/eftermiddag samt imorgon onsdag har vi stängt eftersom det grävs för jordvärme, el och vatten till hallen och till blivande gästboendet. Pga grävarbetet går det nämligen inte att komma in i hallen just nu... Vi öppnar bokningen så fort grävningen framför dörren är avslutad, planen är att det blir under onsdagen.

image

Uppdatering: Nu är det färdiggrävt och hallen är återigen bokningsbar. Undvik att parkera där det är nygrävt, marken är fortfarande mjuk och ni riskerar att köra fast.

Det vackra vädret och den tidiga våren visar sig inte minst genom att många börjat träna utomhus i stället för i en hall, så vi har bestämt oss för att det från och med april officiellt råder sommartid här på Olseröds hundcenter.

Hallen kommer förstås fortsätta vara tillgänglig så det tex går att boka den vid dåligt väder, men då antalet bokningar stadigt minskat under mars månad har vi valt att sluta med öppen träning och delar inte heller längre upp veckan i hinderdagar och hinderfria dagar. Avgiften blir också ett enhetspris på 150:-/timmen oavsett dag eller tid.

Det nya schemat och priset gäller från och med första april.

Välkomna.